24 Ağustos 2013 Cumartesi

OLAYLARIN PERDE ARKASI-SİYONİZM . . .


Siyonizimin dünyadaki oyunları görmezden gelenler olayları yorumlayamazlar !

TEFEKKÜR
Dursen Özalemdar

OLAYLARIN PERDE ARKASI –SİYONİZM . . .
Mısır'da seçimler olmadan önce 2 Haziran 2011'de İsrail'de gerçekleşen bir panelde konuşan iki Siyonist isim İhvan'ın seçimleri kazanması halinde Sisi'ye yoğun baskı yaparak Mursi'yi devirmek için bütün güçleriyle çalışacaklarına dair sözleri ortaya çıktı.
2011 yılında bir panelde konuşan Fransalı Siyonist "düşünür" Bernard Henry Levy, Batı'nın ve uzantısı İsrail'in Tunus ve Mısır'da halkın seçtiği İslâmî partilere bakışını özetliyor. Fransa'da yaşayan Levy daha önce de Gazze ve Lübnan'da Hizbullah'a yönelik saldırılarda İsrail'i savunan yazılar yazmış, bir anlamda ülkesinin dünya kamuoyunda aklamaya çalışan satılık bir kalem.

Levy'nin yanında da daha önce İsrail Dışişleri Bakanlığı da yapmış eski MOSSAD ajanı Livni de bulunuyor. Konuşma sırasında Levy'nin sözlerine Livni de başını sallayarak destek verdiğini gösteriyor.

PKK lının itirafları İsrail-ABD ihanetini gösteriyor.
Başbakan Recep Tayyip Erdogan’ın dile getirdiği, İsrail televizyonundaki bu oturum, Çevremizdeki olaylara belgesel nitelikte açıklık getiriyor. İSRAİL ve LANETLİ MİLLET YAHUDİ. ANGLO SAKSON aldatmacası ile, SİYONİZM in hizmetkarı haline gelmiş bulunan BATI ve ABD li bir kısım yöneticiler. MASON ayinleri ile nasıl Şeytanın hizmetine girdikleri hala anlayamıyorlar. Kilisenin Şeytanın baş malzemesi ŞARAB’ ı kutsayarak HIRISTIYANLIĞI nasıl ki ŞARHOŞLUK üzerine oturtmuşsa, yaptıkları işlerin de HAK ve HUKUKA uygunsuzlugu, Fıtratlarıdır icabıdır.
Hak ses olarak ortaya çıkan Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Dünya ülkeleri arasındaki Gürleyen ses olması, Hakkı söylemesi, Doğrudan yana olması da bizim gururumuzdur.
Siyasi hayatlarında Siyonizm’le ilgili tek söz etmemiş olanların, Kur’an’ı iyice okumaları ve orada Yahudi milleti için Allah’ın beyanlarını öğrenmeleri gerekmektedir. Siyaset yapacağız diyerek ortaya çıkan muhalefet unsurlarının konuşmalarındaki samimiyetsizlik, Olaylarda esasa görememeleri ülkemizin ilerlemesinde handikaplar oluşturan manialardan başkaca bir şey olmadıklarını göstermektedir. CHP,MHP kafa yapısında eş kardeşlerdir. Bu günden birleşme hesapları yapmaları, genlerindeki Maneviyata olan uzaklıklarıdır. Milliyetçilik onlar için sözden ibaret olan bir malzemeden öte bir şey değildir. ULUSAL kanalda kendini gösteren AĞAH OKTAY GÜNER’in geçmişteki milliyetçiliği ne ise, bu gün kendine yakıştırdığı yer ve uslup kimliklerini açıkça ortaya koymaktadır.