5 Mart 2013 Salı

ŞEYTANIN GÖRÜNÜRÜ EVRİMCİLER

ŞEYTANIN GÖRÜNÜRÜ EVRİMCİLER

Bakanın seslendirmesine tebrikler.
Ülkemizdeki birçok yayın  ve neşriyatta, sinsice işlenen konulardan birisi de EVRİM TEORİSİ konusudur. Şeytanın aldatmacası olarak görülen ve o safta yer alan evrim safsatası, Din diye akıl dışı uygulamaları ile ortaya çıkan, Kilise tahakkumünün ortaya çıkardığı ATEİZM hareketinin tutunacağı bir akım olarak ortaya çıkmıştır.

Hak dinlerdeki Hz. Adem'in yaratılış mucizesi ve İnsan neslinin ortaya çıkışı, Dünya mekanını, İnsanın beş şekildeki hayatında,Dünya hayatı, İMTİHAN için bulunacağı kısa bir zaman dilimi olarak tarif etmektedir, Ruhlar alemindeki varlığını, Ana rahmine intikal edilişini, Dünya hayatı,Kabir hayatı ve son yer olarak'ta  sonsuz bir yaşayışın olacağı, AHİRET hayatını bildirerek, Hayat yolculugumuzun mana ve maksadı öğretilmiştir.

İnsan, kendi dışındaki yaratıkların varlıkları ve hayata uyumlarındaki hikmeti göremiyor veya bilmemezlikten geliyorsa, hangi konumda olursa olsun, akıl sahibi değildir. Uçabilen hayvanların, Sürünerek, dört ayakları ile, yürüyenlerin, Denizlerdeki 300 bin çeşitlilikteki yaratılışların, Ağaçların, bitkilerin, meyve ve yiyeceklerin, varlıklarına rağmen, her gün soframıza konulan nice çeşit yiyeceklerin özellikleri, nitelikleri, güzellikleri ve bunlara İnsan'ın İHTİYACI na, Lezzet alıp hoşlanmasına, Ömür boyu tükettiği gıdaların bir nev'i mezarı ve yeniden bir kısmının İnsan olarak  dirilişine rağmen, bunların kendi kendine olmuşlar diyerek, ilmi ve gerçekleri inkar etmenin hangi vicdanla ve akıl la  bağdaştıracağıdır.

Şu anda Dünyamızda yaşayan YEDİ MİLYAR insanın, her türlü ihtiyacını karşılayan, Bundan daha çok sayıdaki hayvanlarında RIZIKLARINI temin eden, Bunların Doğum,Yaşama ve Ölüm lerini tanzim eden, bir güç ki ; ALLAH'ı görmemek ve kabul etmemenin  ne derece akıl dışı oldugudur.

Sonsuz bir ilim karşısında, Aczi ve zayıflığı içinde, Bilebildiği kadarı ile ilim adamı olanların, Allah (c.c.) ALİM sıfatından istifade ederek gözlerini açmaları, Her ilim dalı içinde SONSUZ GÜCÜ görmeleri lazımdır. İnsan'ın bulunduğu nokta ile, etrafına bakması, Göklerin azameti, Yerlerin her noktasının büyük güç tarafından nokta nokta işlenişini, yaratıklar üzerindeki harikalıkları, görerek, Ancak MAŞAALLAH (Allah ne güzel yaratmış) diyebilmesi, Hayatımızı her anını  İNŞAALLAH  (Allah'ın İzni ile) diyerek bağlılığımızı ikrar ve Şeytanın nefsi azdırmasını yenerek akıl ile tastik ve dil ile ikrar edebilme erdeminde olmalıyız. . .

Bir söz. Bilim adamı olmak. Bilemediğinin çoklugunu bilebilme erdemidir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder