2 Haziran 2013 Pazar

BOHEMCİLER SOKAĞA DÖKÜLDÜ

TEFEKKÜR
Dursen Özalemdar

BOHEMCİLER SOKAKLARA DÖKÜLDÜ !



Sokaklarda çeşitli bahaneler ile gösteri yapmak ihtiyacı duyan insanlar öteden beri incelendiğinde, BOHEM ciler olarak nitelenebilecek bir karakter arz etmektedir. Bunun açılımı ise, (Başkalaşmış, yarına inancı olmayan, Ateist)’ler olarak şekillenmektedir.

CHP ve bu SOL siyasetin yan kuruluşları olan birçok değişik isimlerdeki legal ve illegal örgütlerin şemsiyesi altında insanların, verilecek talimat gereği hareketle sokaklarda boy göstermeleri elbetteki yeni bir şey değil.  

CHP nin kurulduğu günden bu yana, Türk siyasetindeki  “Milli İradenin sana iktidar yok” tespitine rağmen, çeşitli entrika ve tertiplerle iktidarı elde edebilme oyunlarından birini de TAKSİM olayları ile görmüş bulunmaktayız.

AKP nin yaptığı işler ve hizmetlere akıllarının yetmemesi, çareyi terör ve anarşi  çıkartarak memleket düzenini bozmaya matuf hareket ve provaksiyonların bir tertip ve düzenleme olduğu görülmektedir. Bu işi medya ve internet sitelerinde, foto montaj resimlerle, ilgisiz görüntüleri ülkemizde olmuş gibi gösteren, provakatörlerin, tek niyetlerinin barışı bozmak, anarşi çıkarmak, ülkeyi kaosa sürükleme eylemleridir.

1950-1960 Demokrat Parti döneminde, 1965-1970 Adalet Parti, 1974- 1980 – 1990- 2006  li yıllarda aynısının gördüğümüz CHP nin, siyaseti sokağa taşıma hareketleri, artık eskimiş oyunlardan olduğudur.

CHP geçmişte kendi arka bahçesi olarak gördüğü, her TAHRİK ‘ te “ORDU GÖREVE “  çağırışları ile, DEMOKRASİYİ rafa kaldırttığı geçmiş dönemlerin, Milletimize ve Ülkemize neler kaybettirdiği görülmekte ve bilinmektedir.

Bu işlerden NEMALANAN, Çıkar ve MENFAAT sağlayan nice CHP linin bu ülkeye yaptığı kötülük, bu günkü kalkınma ve yatırımlarla hala görülemiyorsa, bu insanların GÖZLERİNİN KÖR, KULAKLARININ SAĞIR ve VİCDANLARININ KARARMIŞ olduğu gerçeğini ortaya çıkartmaktadır.

Çeşitli iftira ve yakıştırmalar ile, İktidarı yıpratmaya çalışan, CHP ve yandaşları, YALAN’a dayalı politikaları ile, hala siyaset yapıyoruz diyebiliyorlar ve buna taraftar bulabiliyorlarsa, 30 yılı aşkın bir zamandır süren PKK terörü ve bunun arkasındaki entrikacıların kimliğinin açığa çıktığıdır.

-Son günlerdeki ALKOL le ilgili hükümetin getireceği düzenlemeye, CHP li Binnaz Toprak’ın önerge ile karşı çıkışı.

 Aynı CHP li kadın vekilin Lezbiyen,Gay,Biseksüel,Transseksüel’ lerle ilgili ikinci bir önerge ile TBMM Meclisine vermesi, bunların haklarını savunması ve Kanunla tanınması yolundaki istekleri.

Ve bunu destekleyen CHP ile BDP den evrim geçiren Ertugrul Kürkçü’nün destek vermesi, kimin neye hizmet ettiği belgesi olmaktadır.

Cumhuriyetin ilk yıllarında, İÇKİ-KUMAR-ZİNA-UYUŞTURUCU gibi illetleri bu millete Kanun ve yönetmelikler ile dayatan CHP zihniyetinin, aradan geçen bunca zaman ve yaşananlara rağmen, aynı kafada olması, Çağdaşlık yönünden yüz kızartıcı bir kimlik olarak ortaya çıktığıdır.

Bu eylemlerin peşine takılan insanların, bu işe nasıl militanize olduğunu dün gece, TRT 1 de Osmanlı Tokatı dizisinde 
ki KAFA COLA hikayesi, bir benzetme olarak tam tamına uymaktadır.

Şehrimizde ikide bir sokaklara dökülerek cazgırlık yapan, Hükümete ileri geri söylemler ve pankartlarla sokakları kirleten bu insanların ancak KAFA COLA müptelası  BOHEMCİLER olarak görüldükleridir.
  


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder