8 Haziran 2013 Cumartesi

KARIŞTIRICILAR

TEFEKKÜR
Dursen Özalemdar

KARIŞTIRICILAR


TUSİAD Başkanı, Taksim eylemcileri için”BU GENÇLERDE  İŞ VAR” beyanatı ile, Başbakan’ın “Bu hareketleri tahrik eden  Faizciler var” işaretini verdiği nokta, daha da anlaşılır şekle geldi.
TUSİAD  öteden beri hükümete olan muhalefetini, Geçmiş dönem Başkanı Boyner ile çok ça göstermişti. Boynuzun kulağı geçme sözü gibi, yeni görüntünün milleti sokağa dökme eylemi ile görülmesi, bu meseli doğrulatmaktadır.


Yukarıdaki haber ile, Onbinlerce 10-15 yaştaki orman ağaçlarını keserek, Kendi adına Vakıf Üniversitesi kuran  KOÇ temsilcisinin Uluslar arası Bilderberg toplantısına iştiraki, Başbakan’ın işaret ettiği FAİZ cilerin en ileri geleni mi.


Kendilerini Pankartları ile İSİMLENDİREN bu insanlara elbette kanunlar bir şeyler diyecektir.
Yıllardır köşelerinde yazdıkları nice yazılarla, her türlü tahrik ve eleştirileri yapan bu ve benzeri yazarların, Minnet duyduğu GENÇ’lerden kastin ne olduğu meydan da değil mi ?

Kendilerini ÇAPULÇU ilan edenleri “Alnından öpüyorum” diyen  bu muhalefet lideri daha neleri öptüğü   belli değil’mi ?


CHP li Antalya belediyesinin, Bütçesinden 3 bin  göstericiye ÇORBA  ,bir tarafta Dolar dağıtılıyor duyumları yanında işe ışık tutmuyor’mu ?


 Tatil edilen üniversiteler ve sokağa salınan öğrenciler ile şekillenen olayların FİNAL-VİZE Umrumuzda’mı diyebilen öğrencilere kimlerin teminat verdiği, ortaya çıkan 94 Milyarlık zararın da ne olacağıdır.                  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder