24 Kasım 2013 Pazar

AB SIKINTISI

TEFEKKÜR
Dursen Özalemdar

AB SIKINTISI !

Elli yıllık AB (Avrupa Birliği) nin hile ve entkiraları üzerinde yaşamış olan Türkiye, Artık en yetkili ağızdan, SIKINTI haline gelmiş bulunan bu konudan  haklı olarak çıkmak istiyor.

Bu çıkışı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın en son Rusya ziyaretinde Rusya Başkanı Putin
e”Gelin Türkiye’yi Şanghay İşbirliği Teşkilatı’na alın, BİZİ BU SIKINTIDAN KURTARIN “ ifadesi ile gösterdi.

Kurt, kuzu hikâyesi gibi, Türkiye’ye daima art niyetle bakan batı, tarihsel olarak bilinen niyetleri, dostluk adına gösterilse de, çevrilen entrikalar ve ortadaki sonuçlarıyla samimi ve dürüst olamadıklarıdır. AB konusunda gerek ipe un sermeleri, kapalı kapılar arkasındaki yetkili ağızların basınlarına yansıyan konuşmalarının âvâreliği, ALAY konusuna varırken, Türkiye’nin bu konuya ciddiyetle bakmasının mümkün olmadığı, artık bunun bir SIKINTI haline dönüştüğü gerçeğidir.

Batı’nın, Avrupa insan harmanının mahsulü olan Amerika’nın, insanlık tablosunda DEMOKRASİ rolünde kendini göstererek, bu değeri de, yaptığı işgaller ve cinayetlerle İGFAL etmiş olma gerçeğiyle, İnsanlığa en büyük zararı verdiğidir. Temelinde, aldatma, istismar etme, yanıltma, bencillik, soygun ve talan’ın yattığı ABD nin kendi yapısı incelendiğinde, Kristof Kolomb’tan itibaren, Bir elinde HAÇ ve tahrif edilmiş İNCİL’le ABD kıtasına giren Avrupalıların icraatlarının KAN ve GÖZYAŞI olarak görüldüğüdür.

Aynı oyunun AFRİKA kıtasındaki insanlar üzerindeki görünürlüğünü, “Irzımız, namusumuz, Canımız, kanımız, Arazilerimiz madenlerimiz, her türlü zenginliğimiz, gitti, elimizde bir Haç ve İncil kaldı” diyen Afrika nın yerli halkının o günlerden bu günlere yansıyan durumlarının trajedisidir. , ABD de deki  KIZIL DERELİLERİN SOYKIRIM KATLİAMLARI ile her şeylerini yitirmiş olma gerçeği, geride kalan bir avuç insanın özel kamp bölgelerindeki yaşantıları, insanlık ve Amerikalılar için UTANÇ vesikasıdır.

Kendi utançlarını film senaryosu haline getirerek halen, TV ekranlarına taşıyarak insanlara seyrettiren zihniyetin kendi aşağılıklarını kahramanlık olarak göstererek. mazlum insanları katledişlerini şeytani nuans farkları ile ters çevirerek sunmaları, elbette ki HİLEKÂRLIĞIN dersleri için, Üniversitelerinde özel bölümler açan, bir topluluk için normaldir. Bunun en önemli ayaklarından biri olan HOLİVOD’ın  ürettiği filimlerin de ayne senaryonun ürünü oldugudur.

Birkaç gün evvel Türk basınında dile getirilen, ROBERT COOPER’in yazdığı “THE BREAKİNG OF NATİONS- ULUSLARIN PARÇALANMASI adı ile yazılan, kitabın devletlerarası müzakerelerde elden ele dolaşması, görüşme masalarında yer almasının anlamı, ortaya çıkan orta doğudaki fiili durum ile yan yana getirildiğinde, BOB projesindeki hinliği açıklaması yönünden,  göremeyenlere, anlamak istemeyenlere masa üstündeki bırakılarak, bilhassa bizim yetkililerimizin gözlerine sokarcasına gösterilmiş olmasının anlamının olduğudur. 
Komünizm denemesini yaşamış olan RUSYA’ nın, Türkiye’ye ihtiyacı vardır. DECCAL ve SÜFYAN ikilisinin icraatlarının tahribatlarını temizlemek ve yerine HAK ve HUKUKA’a dayalı İslâm  nizamına  insanlığın ihtiyacı hat safhaya varmıştır. Türkiye’nin  Şanghay beşlisi içinde yer alarak, batının FİTNE kazanından çıkarak, Doğunun güç birliğine katılmanın, Türk milletinin istikbali açısından kaçınılmazdır.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder