22 Kasım 2013 Cuma

LORD CURSON'un TAİFESİ


TEFEKKÜR
Dursen Özalemdar

LORD CURSON’ un TAİFESİ !

Tarih 6 Ekim 1950. Üstad Necip Fazıl Kısakürek’in sahipliği ve Başyazarlığını yaptığı BÜYÜK DOĞU Mecmuasının 29 sayısının 8. Sayfasında aşağıdaki bilgi dünü,bu günü bize anlatmada en büyük vesika olduğudur.


NİHAİ VESİKA
Dedektif X Bir’in bu kadar emek mahsulü siyasi vesikalarından sonra (Lozan) gizli anlaşmasının su götürmez bir vesikası daha vardır ki, o da Cevat Rıfat Atılhan’ın “İslâmı Saran Tehlike ve Siyonizim “isimli eserinin 176 ncı sahifesinde aynen gösterilmiştir. Bu vesika müahededen sonra, İngiltere Avam Kamarasında “Türklerin istiklalini niçin tanıdınız ?.” diye yükselen itiraza Lord Gürzon’un verdiği cevaptır. İşte ;

. . . . Asıl bundan sonradır ki, Türkler bir daha eski satvet ve şevketlerine kavuşamıyacaklardır. Zira biz onları, maneviyat ve ruh cephelerinden söndürmüş bulunuyoruz. !.”

Bundan sonra ortaya konulan oluylar ve JAKOBEN baskılar. Neleri doğurdu ve ortaya çıkardı. Bunların analiz edilerek, bu gün medenilik adına, nereleri itildiğimizi irdelemek  her inanç sahibi için kaçınılmazdır . İnançlarımıza rağmen, alıştırıldığımız, alışkanlıklarımız, tercihlerimizde bize ne kadar yakın veya yabancıdır.

CHP li bu kadının KÜFRÜ kimi tanımlıyor. Kendisini mi ?
Ellerinde şarap kadehleri ile Mustafa Kemal’in Askerleriyiz diye tokuşturanlar .!
Başörtüsünün dinen farz olmadığını  beyan eden bu kadınlar.
Namaz kılmayı SUÇ ve bu haber yapabilmeyi BAŞARI olarak gösterenlerin, Ne kadar Lord Curson’un tarifine uyduğuna dikkat edelim.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder