7 Eylül 2015 Pazartesi

TURUVA ATLARI

TEFEKKÜR
Dursen Özalemdar

TURUVA ATLARI

truva atı - dogan güneş 005.jpg

Ülkemizi YIKMAK, Milli kaynaklarımızı YOK ETMEK, daima MUHTAÇ,EL AÇAN,YARDIM DİLEYEN bir ÜLKE KONUMUNDA TUTMAK İÇİN, organize olmuş güçlerin ülkemizdeki varlığıdır. Bunlar SİYASETÇİ, POLİTİKACI, BÜROKRAT, TEKNOKRAT, İLİM ADAMI, YAZAR, ÇİZER, SÖYLER, TİCARET ERBABI, SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ, MESLEK ODALARI, SENDİKALAR ve EN GÖRÜNÜR HALİ İLE, GÜNÜMÜZDEKİ GAZETE VE YAZARLARI oldugudur.

1950 yılından bu yana, DEMOKRAT PARTİ ve CHP siyasi çekişmesinde, Demokrat Partinin ülkeye getirdiği REFAH ve HÜRRİYET’ lere rağmen, her işe, KARŞI olan CHP muhalefeti, Günümüzde yaşayan örneklerinden biri olan, DENİZ BAYKAL’ın Ankara’  Tandoğan meydanında zamanın Başbakanı merhum, ŞEHİT ADNAN MENDERES’ ın yakasına yapışarak, “HÜRRİYET İSTİYORUZ” bağırtısına, “EVLADIM, SEN BİR BAŞBAKAN’IN YAKASINA YAPIŞARAK HÜRRİYET İSTİYORUZ DİYEBİLİYORSUN, BUNDAN ÖTE BİR HÜRRİYET’Mİ OLUR” karşılığını veren MENDERES’ i İDAM ETTİREREK, Demokrasiyi katleden, SOL zihniyetin bu günkü tezahürleri, TURUVA ATI gibi, BASIN ve TELEVİZYON yolu ile, MİLLETİMİZİN HER GÜN BEYNİNİ YIKADIĞIDIR. O günlerde de, İsmet İnönünün damadı Metin Toker’in AKİS mecmuası ve ULUS gazetesi bu rolü üstlenmişti.  

DEVLETİN SABRI’ nın, PKK TERÖRÜ konusundaki deneyimi, ŞER YUVALARININ Türk Silahlı Kuvvetlerimizce HAVADAN-KARADAN BOMBALANMASI, operasyonlar ile İNLERİNE kadar girilmesi, Binlerin üzerinde Teröristtin öldürülmesi, daha fazlası ile yaralanması, örgütün yaralılarını İNFAZ etmiş OLMASI, Kurtulan elebaşlarının komşu ülkelerdeki PKK kamplarına kaçmaları, Siyasal kolunun, Avrupa ülkelerine koşarak, OPERASYONLARI DURDURTUN  yalvarışları görülen olaylardan olduğudur.

Ülkemizdeki bir gurup basının TURUVA ATI gibi, her günü, YALAN-YANLIŞ-ALDATICI KÖŞE YAZILARI ve HABERLER ile ÜLKE BÜTÜNLÜĞÜNE KAST ETMİŞ OLMALARI, GEZİ olayları ve oralarda rol alan, İŞ ADAMLARI ile, geri planları GEZİ’NİN YALAN, TÜRK MİLLİ BİRLİĞİNE YÜKSELİŞİNE DARBE olarak ortaya çıktığı görülmüştü.

Bu  tecrübeden sonra, kendilerini geri çeken, BARONLARIN evlatlıklarının. öne sürülerek işler çevirme senaryoları ortaya çıkarken, PARELER ÖRGÜT örtüsü altındaki faaliyetlerin, BASIN ve YAYINDAKİ tarzını yaşamakta olduğumuzdur.

Millet çoğunluğunu temsil eden, REİSİCUMHUR ve AİLESİNİ HEDEF almış, bu güruhun asıl hedefi Türk Milletinin Kalkınma sını önlemektir. 13 yıl evveline kadar, Türk’ler bir şey yapamaz” ifsadı ile, okumuş bir çok insanımızın dahi beynini yıkayan, Nesebi belli siz insanların varlığıdır. Paçaları sıkışında ATATÜRK diyen bu münafıklar. Aynı insanın “Bir Türk Dünyaya Bedel’dir” sözünü nerelerine koydukları sorgulanmalıdır. Millete İHANETİN hesabı da sorulmalıdır.   


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder