18 Şubat 2016 Perşembe

ATEŞ ÇEMBERİ

TEFEKKÜR

Dursen Özalemdar

ATEŞ ÇEMBERİ

İnsanlık kaderinin çiziminde, en etkili hatlarla yer alan TÜRKİYE, İşini nerede yarım bıraktı ise, Aradan geçen yüz yıla rağmen, aynı noktadan yoluna devam ediyor.
Bazen siz istemezsen izde KADER sizi zorlar. Bu gün ortaya çıkan, istenmeyen gibi görülen olayların, arka planında 100 yıldır UYUTULAN bir TÜRK ve İSLÂM âleminin uyandırıldığının GERÇEĞİ YATMAKTADIR.

KÂFİR Rusya ile MÜNAFIK ABD ve AB İttifakının ortaya çıktığı PKK gerçeğinde, 40 yıldırpkk İLE,  Türkiye üzerinde oynanan oyunların, gelip dayandığı Suriye meselesi ve PKK nın her gün değişen isimlerine rağmen, Terör ün aynı ile bir olduğudur.

Ankara’da, TSK Personelimize yönelik sabotaj olayında olayı, PKK nın yapmış olduğu yolundaki tespitlerin, arka planında, kimler olduğu sorusuna, muhatap aramanın OLANLAR karşısında fazla kafa yormanın lüzumsuz olduğudur. Adres belli ve muhatapları da ortadadır. DISK Genel Kuruluna katılan, Başbakan yardımcısı sayın Numan Kurtulmuş’a “KATİL DEVLET-KATİLLER HESAP VERECEK” bağırtıları ile salonu kargaşaya boğan TERÖRİST’LERİN kendi kimliklerini belirtmiş olmaları. Bu ve benzeri kuruluşların, öteden beri bilinen, TERÖRİSTLERİN, Barınma-iaşe-ibate ve Lojistik destek alma yerleri olma gerçeğiyle birleştiğidir.

Bunların  BURS-MİSAFİRHANE,OTEL ve KONUK evleri ile kimlere hizmet verdikleri, yarım asra yakın bir zamandır, bilinen bir gerçek olduğudur. Bayraklarındaki KIZIL VE SARI YILDIZ, POSTERLERİNDE MARKS-ENGELS-LENİN-MAO-HOŞİ MİNG ve GUE VERA ,KASTRO’nun yer alması, ne denli GAYRİ MİLLİ bir yol’da olduklarının kanıtı olmaktadır.

Kâfir’i anlamanın kolaylığına rağmen, Kendini İSLAM DEVLETİ olarak ilan eden, İRAN’ın MÜSLÜMANLIK İDDALARINA rağmen, Kâfirlerle birlikte ittifak halinde olması, SEN NE BİÇİM MÜSLAMANSIN sorusunu sormamızı gerektirmektedir. Bu bir GEN meselesi, Genetiğe müdahale etmek bizim dahlimiz dışında, Ancak tarihe baktığımızda, HZ. ÖMER (R.A.) iran’ı İslâm Devleti sınırlarına kattığı günden bu güne, İslâm içinde Yahudi Fitnesinden sonra, ikinci sırada yer alan, İRAN FİTNESİNİN aradan geçen 1400 yıla rağmen AYNEN DEVAM ETTİĞİDİR.

TURUVA  ATI başlığı ile evvelce yayınlamış olduğum makalemde, dile getirdiğim. AB kriterleri dahilinde, SUÇLULARA İDAM CEZASININ KALDIRILMASI hükmünün, suçların artmasında TEŞVİK EDİCİ bir faktör olduğu, ERMENİ KATLİAMLARI hakkında söz söylemenin, yazı yazmanın NEFRET SUÇLARI kapsamına alınarak AB Ülkeleri ve ülkemizde de YASAKLILIK altına alınma hikmetinin, Ne tür bir tuzağın içine çekildiğimizin göstergesi olmuştur.

TERÖRİST BAŞI APO, yu, defaatça İDAM CEZASINA ÇARPTIRAN T.C. Kanunları, Bu yolla, Suçluyu ALTIN KAFESE alıp, Bülbül gibi yıllardı BESLİYOR.BAKIM VERİYOR. SEMİZLETİYOR…5 ocak 2016 010.jpg Bunca ihanet ve Cinayetlere rağmen. .İDAM CEZASI NİÇİN GELMİYOR. Adalet yerini bulmuyor. 

1 yorum:

  1. İdamın niçin gelmediğini anlayacak zekan yok ama site kurup klavyeden sallamayı maaşallah iyi biliyorsun. Birincisi allahın verdiği canı ancak allah alır. Senin gibi beyinsizlere kimsenin canını emanet edecek değiliz. İkincisi bir insanın ölüm emrini verebilmek için çok gelişmiş bir yargı sisteminin ve kriminal teknolojisinin olması gerekiyor. Yani yarın bir gün senin üstüne iftira attıklarında güvenebileceğin adil bir kurum olmasını istersin değil mi? Günümüz dünyasında bu kadar tarafsız olan ülke sayısı çok çok azdır. Kaldı ki onlar bile vatanı müdafa konularında rahatlıkla haksız kararlar verebiliyorlar. Söyle şimdi senin allahın mı daha adil yoksa insanlar mı? Allah kadar iyi muhakeme yapabileceğine inanıyor musun. Binlerce kişinin katili dediğin adamları yeri gelince senin ülke istihbaratın da kullanıyor. Bu binlerce insanın vebali herkesin üzerinde. Hadi bunu adil bir şekilde yargıla bakalım yapabilecek misin. Klavye müslümanı arkadaş biraz beynini kullan!

    YanıtlaSil