21 Ağustos 2015 Cuma

BİZİM ŞEHİTLERİMİZ CENNET'E-SİZİN LEŞLERİNİZ CEHENNEME

TEFEKKÜR

Dursen Özalemdar

BİZİM ŞEHİTLERİMİZ CENNET’E
PKK ‘nın LEŞLERİ CEHENNEME

 BDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş ve avanesinin şimdiye kadar yaptığı BÖLÜCÜ söylem ve eylemlerinin ülkeyi götürdügü nokta PKK nın yaptığı cinayet ve ihanetlerle ortadadır. Türk milleti çetin bir sınavdan geçmektedir. Ülkeyi tehdit eden, İnsanlarımızı ÖLDÜREN, Mala, cana zarar veren, Azgın bir guruhun varlığıdır. PKK nın birbirlerine benzeyen aşağıdaki görüntülerinde Ermeni papazıyla birlikteki fotoğrafları, elbette ki birçok şeyler ifade ediyor. Türkiye’nin bütün iyi niyetlerine rağmen, Etrafımızdaki komşu dediğimiz ülkelerin, Ermenistan, İrak ve Suriye deki PKK Terör kamplarının varlıkları, Düşmanlık tavrı olarak görülmektedir.
gazete fotografları 672.jpg
 Sayın Başbakan’ın KARDEŞLİK ve BİRLİK konusundaki açık, seçik beyanlarına rağmen, Aslen Kürt olmadıkları halde, bu günlere kadar KÜRT milliyetçiliğini istismar eden BDP ve PKK  nin arka planını gözler önüne sermektedir.

Batılı devletlerden, Almanya’nın bu günkü tavrı, geçmişteki Fransa’nın davranışları bilinmektedir. Eski teröristlere Fransa nın, Ermeni mezarlığında yer tahsis etmesi, Kimlerin, Kim olduğu, KİMLİKLERİNİ ortaya koymaktadır. Kadim tarihten bu yana bir ve beraber olduğumuz, MÜSLÜMAN KÜRT kardeşlerimizin PKK nın DİNSİZLİĞİNE rağmen, Dıyarbakırda ki DİN DERSİ TERCİHİNDE 24.000 rakamlı öğrenci müracaatının, KÖMÜNİST-DİNSİZ PKK ya bir tokat olduğudur.

gazete fotografları 313.jpg
Ermeni papazının etrafında poz veren PKK militanlarının , bu görüntülerle ne oldukları, neye hizmet ettikleri konusunda hala tereddütte olanlar var mıdır?
Selahattin Demirtaş’ın, Mezhep ve Irkçılık mevzuundaki İSTİSMARI, kendi İHANETLERİNİN görüntüsüdür.
Uhut savaşında Kafirlere
BİZİM ÖLÜLERİMİZ CENNET’e
SİZİN ÖLÜLERİNİZ CEHENNEME gidecek diyen İslam mücahitleri gibi.
Biz’de , aynı ifadeyi kullanarak.
BİZİM ŞEHİTLERİMİZ CENNET’e

PKK ‘nın LEŞLERİ’ de CEHENNEME GİDECEKTİR diyoruz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder