3 Mart 2016 Perşembe

BİZDEKİ SİSTEM

iktibas 021.jpg

TEFEKKÜR
Dursen Özalemdar

BİZDEKİ SİSTEM

Dogru insan aklı, tercihlerini yaparken, en iyi,en güzel olanı tercih ederek kendini ispatlar. Kemal Atatürk’ün, bir milletin geçmişini silerek yeniden her konuda yapılanmadaki,”MUASSIR DEVLETLERİ” örnek almaktaki gösterdiği hedef, HUKUKUMUZDA
MEDENİ KANUN. TİCARET KANUNU. CEZA KANUNU gibi temel yasaları örnek bir devletten değil de; Ugur Mumcu’nun Alman,İtalyan,Fransız hukukları ile yöneltilip,İslâm hukukuna göre gömülen” bir yönetim modeliniN alındığını tarif ediyordu. Üst hukuk olarak ANAYASA nın, 4 temel madde dışında, Her gelen iradenin kendine has maddeler ilave ederek, ilk yapılanmayı DEFAATÇE ihlal edilmesi, Yıllardır şikayetlere konu olan , 1980 DARBE MECLİSLERİNİN yapılandırdığı şekil le bu güne dek gelmiştir.

Halk deyimlerinden “ÇOK MAL HARAMSIZ, ÇÖZ SÖZ DE YALANSIZ OLMAZ” vecizesi gibi, İçtihatlara yığılmış bir hukuk sisteminin, ortaya çıkardığı tabloların kimi memnun ettiği sorusudur.
Güncel olan AYM kararları hakkında, İstanbul Barosu Başkanının yazılı açıklaması görev sıralamasına göre yapılması gereken bir iş iken, Bu işlere taraftan veya muhalif olanların kimler olduğu konusudur. KOCASAKAL, 25000 üyeye rağmen, 5000 kusur reyle seçtirilen bir başkandır. 31 milyon insanı katili olarak bilinen Eski Rus lideri STALİN i savunmuş olan, AKP yerine Askeri darbeyi tercih ederim diyen. Eski Yargıtay üyesi, Hamdi Yaver’in. Dinlemeye takılan telefon görüşmesinde. Kocasakal’ın THKO (Türkiye Halk Kurtuluş Ordusu) üyesi oldugu, darbeleri savunduğu tespiti.  Bu işlerin önüne geçirilen ÜST AKIL ların, DEVRİMCİLİK  başlığı altında isimlendirmeleri nin manasını, İstanbul Barosu Seçimlerinde PKK lehine atılan  KÜRT’ce sloganlarla görmüş bulunmaktayız.

ORGANİZE bir yapılanma ile karşı karşıya olan HÜKÜMETİMİZİN, Halk’ın çoğunluk İRADESİNE rağmen, bu tip azınlıkların mahalle baskısı altında tutulmasının ne derece HAK ve HUKUKA uygunlugunun tartışma konusu olmasıdır.
 Gizli bir elin, ülkemizin DÜZEN ve NİZAMINI, KALKINMA VE ZENGİNLEŞMESİNİ, GÜÇLENMESİNİ İSTEMİYEREK, bu işleri tezgâhladığı kanaati ortada iken. Bu işlerde RÖL ALAN AKTÖRLERİN, utanmayan yüzleri, Hicap duymayan varlıkları ile, ÜLKENİN KAYMAK TABAKISINI TEŞKİL etme mantıksızlığı varlığının CHP ile bağlantısıdır.

Milletimizin DİN ve İMANINA KAST ETMİŞ CHP nin, tarihsel uygulamalarının bu tür insan tiplerini ortaya çıkarmıştır. Kendi ve yandaşlarından başka kimseye faydası olmayan bu insan tiplerinin, ÇIKAR ve MENFAATLERİ olmadığı bir yerde olmamaları, El açan bir muhtaca “ALLAH VERSİN” temennisinden öte bir şey yapmadıklarıdır. CHP nin başının bu işlerin başı olarak, Suriye’ KATLİAMINDAN KAÇANLARA AÇILAN KAPILAR İÇİN, karşı çıkışı aynı mantığın ve gayri insani kişilik görüntüsüdür.

Bu HAK ve BATIL’ın ana karakterdeki AYRIMIDIR. Ne isimde olursa olsun, Neticede KÖTÜLÜKTE BİRLİK olanların, Dinimizde BATIL olarak adlandırılması, HAK ve DOĞRUDAN yana olma FAZİLETİ ile aynı kefeye konulamayacağıdır. Kendilerini Demokratik devletler olarak tanımlayan, mayaları bozuk, devletler ile, Komünistlik te ön safta duran Rusya’nın, aynı adaletsizlik ve Haksızlık üzerinde, geçmiş ve bu günkü konumu BATIL lar arasındaki yer aldığını göstermektedir. HAK GELDİ- BATIL ZAİL OLDU gerçeği ile yüzleşmesini yaşadığımız bu günler, HAK’ kın GALİBİYETİ İLE GÜNEŞ GİBİ GÖRÜLECEKTİR.


SULTAN FATİH’ ve 2 ABDULHAMİD HAN’ın VASİYETLERİ ve BEDDUALARINA MUCİP OLAN İŞLERİN DÜZELTİLMESİ İLE, TÜRK MİLLETİ HAK’TAN YANA OLAN KITASAL YAPILANMADAKİ ÖNDER ve BEYİN OLMA GÖREVİ İLE ŞEREFLENECEKTİR. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder