29 Kasım 2013 Cuma

ÖGRETMENLER GÜNÜNE

TEFEKKÜR
Dursen Özalemdar

ÖGRETMENLER GÜNÜNE
Milletlerin parçalanması kitabını yazan batılılar , bizi yıkmak ve Anadolu’dan çıkarmak için yaptıkları ve birbirlerine tavsiye ettikleri yüzlerce plan ve proje bilinmektedir.   
Bunlardan en önemlisi ve fiiliyatta en etkili olanı, İngiliz Hariciye vekili, Lord CURSON’un yeni TC. Hükümeti için, İngiliz Lordlar kamarasındaki yaptığı açıklamadır. Tarihteki kahramanlık ve inançları doğrultusundaki birlik ve beraberliği, nasıl yok edeceklerinin itirafının beyanlar içindeki açıklanması
Ülkemizde İslâmiyet’e küfreden imansız aydınlar gurubunu ortaya çıkarmıştır. İşte bunlardan biri’de büyük babalarının oğullarından Cumhuriyet çizeri, Turhan Selçuk. İslâm’ı kara çarşaf ve “BAŞÖRTÜSÜNÜ domuza başına” layık gören bir anlayışla gazetesinde karikatürize etmiştir. Bunun gibi “CHP nin MAKUS TARİHİ”başlığında sunduğum vesika mahiyetindeki DİNSİZLİĞE ait  bilgilerin bu güne sarkan uzantıları olduğudur.
Eğitimi sadece İLİM  cephesinden ele alarak, İRFAN ‘ın bir tarafa atan, JAKOBEN zihniyetin ürünü bu insanları kim yetiştirdi? ”YARATAN RABBİNİN ADIYLA OKU.” emri gereği OKU’manın islâm’ın ilk hecesi olması, OKU lafzından türeyen OKUL’un da din ve inançla eşdeğer olma özelliğini İslâmiyet ortaya çıkarmıştır.
İnsan hayatının ebedi hayatı nazaran bir hiç hükmünde olması, Ancak insanların bu aleme İMTİHAN için gönderilmesi gerçeğinde, ÖĞRETMENLERİN, ÖĞRETİCİ olma özelliklerinde, İLİM ve İRFANI bir arada telaffuz ederek öğrenciler yetiştirmesi zaruretini doğru aklın yeri olarak belirlemiştir.
Darvin ve Evrim teorileri ile, kendini MAYMUN soyundan sayan nice gafile, maymunların dahi kıçları ile güldüğü gerçeğine rağmen, bu kafada insanların hala eğitim ve siyaset camiasında bulunabilmesi garipliğidir.

İngiliz oyunlarının en önemlisinin de eğitimin MADDECİ sistem üzerine oturtulması, Dini bilmeyen, anlamayan nesiller yetiştirilmesi,
İlimler ALLAH’ın yarattığı varlıkları anlatmasına ve göstermesine rağmen,” Din Metafizik bir olaydır. Fiziken izah edilemez “safsatası ile kendilerini aldatan nice insanın CEHENNEME dünyada iken bilet alarak gittikleri gerçeğidir.
 Bubozuk zihniyetin, ülkemiz insanına      İÇKİ’,ZİNA’,İBADETSİZLİK’,İNANCSIZLIK’,VATANA İHANET’, RÜŞVET ALMAKTAN, VERMEKVE HER KÖTÜLÜĞÜ icra etmek olarak ortaya çıkarken. Eğitimdeki KÖY EĞİTİM enstitüleri olayları,Hasan oğlan eğitim enstitüsü rezillikleri, Halk evleri ile tarih karalanmıştır. Türkün YIKILAMAMAZLIK özelliklerini sayarak, bunları yok edeceğiz diyen İngiliz’in en yetkili ağzının, bize biçtiği kefen’in Malazgirt’te, Haçlı seferlerinde, İstanbul’da.Mohaç’ta, Çanakkale’de destanlar yazan bir milletin, öz değerlerini nasıl yok edecekleri ve ettiklerini haykırıyordu. Bütün bu gerçeklere rağmen, NATO, Birleşmiş milletler ve AB üçgenindeki kimini yok etme, kimi ni UYUTMA politikaları ile kendi hemegonyaları altına alarak, BÖL-PARÇALA  ve Yeme’yi öngören  batı zihniyetinin dün olduğu gibi, bu günde aynı doğrultuda olduğu gerçeğidir.

Derslerini Allah’ın varlığını ATLAYARAK anlatan her öğretmenin, öğreticiliğinden sorumlu olduğudur. Hayvanların, Tabiatın, İnsanların, Uzay ’ın, makro düzeydeki harikalıklarının yanı sıra, Mikro âlemlerin düzenini görerek, Allah’ı göremeyen insanların GAFİLLİKLERİ onları sorumluluktan kurtaramayacaktır. 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder