28 Eylül 2015 Pazartesi

MEZDEK-HAŞHAŞİ ve BU GÜNKÜ PE KAKA (1)

TEFEKKÜR                                                       Dursen Özalemdar
MEZDEK-HAŞHAŞİ ve BU GÜNKÜ PE KAKA (1)         
Kötülüklerin başı ŞEYTAN , İNSAN ve CİNLERİN imtihanında baş rölü oynamaktadır.  bu fitneyi görerek, tarihsel bağlantılarını tespit etmek araştırmacılar için kaçınılmaz görülmektedir.
Nüşirevan İran’daki Sasani Devleti hükümdarlarından. Sasani Hanedanının yirmincisidir. Asıl ismi Hüsrev’dir “Nuşirevan” lakabıyla Ünlü olmuştur. Adının Arapça karşılığı olan “Kisra” ünvanı daha sonraki Sasani hükümdarları için kullanılmıştır. Kubad’ın en küçük oğludur. Peygamber efendimiz; “Ben, adil sultan zamanında dünyaya geldim.” buyurarak onun adaletini övmüştür. On dokuzuncu Sasani hükümdarı olan Kubad  zevkine düşkün, Mezdek adında birisinin ortaya attığı bugünkü komünizme ait fikirleri kabul etti. Tenbellerin serserilerin ve hele kadın düşkünü olan aşağı kimselerin işine gelen; “Ateşe tapılacak. Her şey herkesin malıdır. Herkesin malları ve yaşayışları eşittir. Herkes birliktedir. Şahsi tasarruf yoktur. Bütün insanlar eşit ve her şeyde ortaktırlar. Biri diğerinin zevcesini isterse ona vermesi lazımdır. Zenginler malları fakirlere vermeli, onların ihtiyaçlarını gidermelidir.” şeklindeki Mezdek’in fikirleri Kubad zamanında yayıldı. Kubad’ın ölümünden sonra MS.531 senesinde tahta, oğlu Hüsrev yani Nuşirevan geçti.
Nuşirevan; Romalılarla, Hunlularla, Hindli lerle ve başka komşularıyla yaptığı birçok savaşlarda galip geldi. Sasani Devletinin sınırlarını Akdeniz’e ve Karadeniz’e ulaştırdı. Maveranünehir taraflarından da birçok yerleri sınırları içine kattı. Roma İmparatoru Jüstinianus’un ilerlemesinden endişe ederek ona harb ilan etti. Roma İmparatorunu hezimete uğratıp elli sene müddetle, her sene otuz bin altın cizye vermeye mecbur etti. Yemen’i, Dara’yı aldı ve Kapadokya’ya girdi. Babası zamanında ahlaksızlıkları ve bozuk fikirleriyle insanları etkisine alan Mezdek ve seksen bin adamını kılıçtan geçirerek komünizm belasını ortadan kaldırdı.
Mezdekiler Hz.Adem’in oğullarından Habil ve Kabil olayındaki,KABİL ‘in ilk insan kanını akıtması,o zamanda görünür olan Şeytan’ın ifsatına uyarak işlediği cinayete ilaveten, Allah yolundan sapıp, ATEŞE TAPMASI,Şeytanın İÇKİ yapmayı öğretmesi, Sarhoşlukla beraber ZİNA ve FUHUŞ küfrüne girmeleri, Müzik aletleri ve ŞARKI-TÜRKÜ yü adet haline getirmeleri, o gün ve bu gün de insanlık tarihindeki günahlar zincirini oluşturmuştur.

Aynı damardan gelen Mezdekiler de, Sasani Hükümdarı Kubad’ın zamanındaki zuhuru, ATEŞE TAPMALARI-İÇKİ ve AFYON kullanmaları, EVLİLİK ve AİLE BAĞINI YOK EDEREK, KADIN HERKESİN ORTAK MALIDIR diyerek ZİNAYI MEŞRULAŞTIRMALARI, Bunları, bu gün batılı bazı devletlerde görülen FAŞİNG ve benzer toplantılar yaparak ALENEN ORTALIKLARDA yapmaları, İÇKİ KULLANMALARI, AFYON İÇMELERİ, MÜZİK ALETLERİ EŞLİĞİNDE, ŞARKI VE TÜRKÜ SÖYLEMELERİ, RAKKASELER EŞLİĞİNDE EĞLENTİ TERTİP ETMELERİ, Sokaklarda ve kuytu yerlerde Köpekler gibi cinsi isteklerini tatmin ederek, Nesillerinin PİÇLEÇLEŞTİRMELERİ ni ortaya çıkarmıştır. Kabil-Mezdek, Haşahaşi ve bu günkü PE KAKA nın aynı zincirin halkası olduğudur. (Devam edecek)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder