11 Ekim 2015 Pazar

TAŞIMALI TERÖR

TEFEKKÜR
Dursen Özalemdar

TAŞINMALI TERÖR

Ülkemizde 40 yıldır devam eden PKK terörü, Ankara olayı ile yeni bir boyuta taşındı. Terörün tarihsel yapısı incelendiğinde, Batı da İstanbul ve Doğu daki görünümü ile, Binlerce insanımızın ÖLDÜRÜLDÜĞÜ, MAL VARLIKLARININ YAKILIP YOK EDİLDİĞİDİR. Güneydoğu Ana doluya, Devletin getirdiği birçok yatırımların imha edildiği, Bölge halkının kalkınması, Refah içinde yaşamasına ENGEL OLUNDUĞU gerçeğidir.  

Bunları TERÖR diye adlandırmanın bu günkü yapılanması ve ortaya çıkardığı eylemleri ile, Terör ve Teröristten öte, DÜŞMAN ifadesi ile tanımlamanın uygunluğudur. DİNİ, İMANI ve VİCDANI OLMAYAN bu zihniyetin, FİİLLERİ, Ortaya koyduğu eylemleri ile, ne denli KUDURMUŞ bir ZİHNİYETLE, KÜRT, TÜRK, ARAP, TÜRKMEN, ALEVİ, vatandaşlarımızın hedef alındığı, işlenen CİNAYETLER ve yapılan SABOTAJLARLA görünür haldedir.  Kopyası BOMBALI SABOTAJ 1 002.jpg
PKK ve siyasi kolu HDP nin bu güne dek yaptığı EYLEMLER, HDP vekillerinin ve eş başkanı Demirtaş’ın CANLI KALKAN olarak kendini göstermesi, HDP li Belediyelerin PKK eylemlerine olan iştiraki, YOLLARA BELEDİYE İŞ MAKİNELERİ İLE DÖŞENEN PATLAYICILARIN vukuatları ortada iken, Ankara’nın göbeğinde patlatılan iki bomba’ yı KİM KOYDU, KİM PATLATTI diye FAİL ARAMANIN gereksizligidir.

Ülkemiz üzerine Doğu ve Batı da olsun OYUN OYNAYAN dış güçlerin öteden beri olan varlığına rağmen, PKK nın bu işi FİİLEN TAŞERÖN OLARAK ÜSTLENMİŞ olması, Kendisini DÜŞMAN hedef olarak ortaya koyması, Bizim için de BİRİNCİ DERECE DEKİ DÜŞMANIN PKK  ve onun SİYASİ OLUŞUMU HDP olduğu gerçeğini önümüze getirmektedir.

Müteaddit defalarca yazdık. YILAN BAŞTAN TUTULUR. HDP BU İŞLERDEN SORUMLU TUTULARAK ZAPTU RAPT ALTINA ALINMADIKÇA, Ne hudutlarımızda, Ne de hudutlarımız dâhilinde bu ALÇAKLIKLAR bitmeyecektir. Çünkü bunların bir ayağı BATI’da, Bir ayağı burada olan KIRK AYAKLAR gibidir. Bunlara yakıştırılacak SIFATLAR her türlü VATANA İHANET sıfatları ile tanımlamaktır.
İRAN’da, ERMENİSTAN’da, İRAK, SURİYE, YUNANİSTAN, BULGARİSTAN, ALMANYA, FRANSA’ da, KAMPLARI olmuş olan, ABD, İNGİLTERE ve İSRAİL’in de, YERİNDE HİZMET VERDİĞİ bu VATAN HAİNLERİNE ne yapılsa AZ OLACAĞIDIR. Suriye meselesinde, bizi, Rusya ile çatışmaya çekmeye çalışan BATI, 40 yıllık PKK meselesinde NEREDE duruyordu. PKK ya her türlü LOJİSTİK destek verirken, kimin yanında idi. Bu kadar handikaplar karşısında, en üstün siyaseti yapan, HÜKÜMETE ve Başta Reisicumhurumuz Sayin Tayyip Erdoğan’I TEBRİK ETMEK VAZİFEMİZ OLDUĞUDUR.

Reisicumhura karşı çıkan,SİYASİLER, BASIN ve MEDYA’da PKK gibi satılmış ve bu gerçekler ışığında VATANA İHANET içinde olduklarıdır.


Samsun dengegazetesi@hotmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder