2 Ekim 2015 Cuma

Mezdeki-Haşhaşi ve PE KAKA (3)

TEFEKKÜR


Dursen Özalemdar







Mezdeki-Haşhaşi ve PE KAKA  (3)
Masa üstüne 010.jpg

Tarihsel süreç içinde, birbiri ile bağantılı görülen, Mezdeki,  Haşhaşi  ve Pe kaka’nın aynı KÜFÜR zincirinin halkaları olduğudur. Temel fikir yapılarının KÖMÜNİZM ilkeleri ile ,aynı oldugu, tek nokta olan ATEŞE TAPMA  meselesinde Şeytan,Mezdeki ve Haşhaşi geneleği ni aynen uyguladığıdır

















Mezdeki, Haşhaşi sapıklığının günümüzdeki görüntüsü olan PKK nın,içinde bulunduğu sapıklığın yanı sıra, İşlediği CİNAYETLER  ve BÖLGE HALKINA verdiği zararlar ile geçmişteki sapıklıkları kat be kat geçmiştir.







































PKK nın ele başı olarak Yassı adada besi altına tutulan, ARTİN AGOPYAN takma adı ile APO  (Abtullah Öcalan) ı, 30 kusur kere ziyaret ederek birlikte olduğunu ifade eden PKK avukatı bir kadının nasıl kutsandığı itiraflar arasındadır. ZİLAN denilen bir zamanlar dağlardaki terörist kadının terör kampından kaçarak ulusal bir gazetemizde yayınlanan hatıralarındaki, dağlardaki kadın teröristlerin uğradıkları CİNSEL TECAVÜZLER, bilinirken, tepki verenlerin nasil katledildikleri de dile getirilmişti.
TERÖRİST ve İNTİHAR eylemcileri ile, Pe kaka Haşhaşilerle aynı karakteri göstermektedir. gazete fotografları 034.jpg
Uluslar arası UYUŞTURUCU ticaretinde  ön plana çıkan PKK 7 KAMYON 21 TON ESRAR ve
gazete fotografları 338.jpg
moskova camii 041.jpgMasa üstüne 010.jpgTopladığı HARAÇ ile ülkeleri ve bölge halklarını nasıl bir KAOSA soktuğu görülmektedir.




1 Kasım 2015 te yapılacak seçimlerle ilgili HDP rey verilmesi hususunda “YA OY,YA CAN “tehditler dağıtan PKK  iştirakçisini de, ALENEN İLAN etmiştir. CHP nin de bu işlerdeki İŞTİRAKİ’ nin , iftihar vesilesi gibi Chp ve Hdp tarafından dile getirilmiş olması, İHANETİN boyutunu göstermesi bakımından önemlidir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder