31 Ekim 2015 Cumartesi

YOL AYIRIMI

TEFEKKÜR

Dursen Özalemdar

YOL AYRIMI


Bu gün 1 KASIM 2015 Pazar. Bundan 4 ay 23 gün evvel yapılan 7 Haziran 2015 Milletvekili seçimlerinde, En çok oya sahip AKP ile AZINLIKTA OLAN CHP,MHP ve HDP nin KOALİSYON hükümeti kurma tekliflerine ,çeşitli bahanelerle iştirak etmemeleri sonucu, yeni bir seçime gitme mecburiyeti bu günkü seçimi mecbur etmiştir.

7 Haziran seçimlerinde, CHP nin, HDP ye rey verdirterek destek olması sonucu 80 vekillik  ve % 13 lük bir sonuçla ortaya çıkan HDP nin, seçimle birlikte BAŞLATTIĞI TERÖR olayları YÜZLERÇE ASKER, POLİS, KAMU GÖREVLİSİ, SİVİL HALK ‘ımızın öldürülmesine, MAL VARLIKLARININ’ DA yakılıp yıkılması ile ortaya çıkmıştır. Bölge halkını MAĞDUR EDEN, ZARARA SOKAN, KALKINMASINA MANİ OLAN, PKK güruhun DÜŞMANLIĞI ve Devletimize ve Milletimize karşı ayaklanma hali , Silahlı Kuvvetlerimizin anında cevaplandırılarak BİNLERCE TERÖRİST’İN HAVADAN,KARADAN ve OPEROSYANLARLA İMHA EDİLMESİNİ ORTAYA ÇIKARTIRKEN, Barındıkları Mağara ve Kamplar,Depoları yerle bir edilmiştir. PKK nın arka planı olarak görülen HDP nin, bu olaylardaki iştirakini, CANLI KALKAN, HDP li BELEDİYELERİN PKK ile iştirak halindeki YOLLARA İŞ MAKİNELERİ İLE DÖŞEDİKLERİ PATLAYICILAR, ŞEHİR VE KASABA İÇLERİNDEKİ BARİKATLAR ile ORTAYA ÇIKMIŞTIR.

KÜRT halkımızı İSTİSMAR eden, Kürt kimliği dahi olmayan, Arka planlarında, Türk Milletinin ezeli düşmanlığını yapan PROVAKATÖRLERİN görüldüğü, DİNSİZ bir güruh PKK nın, TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİMİZİN GÜCÜ KARŞISINDAKİ ÇÖKÜŞÜ,KAÇIŞI,İMDAT ÇIĞLIKLARI ATIŞI,KAMPLARDAN KAÇIŞLARI, SİYASİ KOLLARI HDP nin BATIYA KOŞARAK YARDIM DİLENMELERİ. TÜRK ULUSUNUN ŞEFKAT ve MERHAMETİ YANINDA, KAHREDİCİ GÜCÜNÜ DE GÖSTERME OLARAK GÖRÜLMÜŞTÜR.

TÜRK MİLLETİ BİR ŞEY YAPAMAZ YALANI İLE YILLARCA BİZİ UYUTANLAR, BU KAFADA SÖZDE AYDIN LAR (MANKUR) lar yetiştirenler, değişik biçimlerle kendilerini gösterirken. TÜRK UYDULARININ UZAYDAKİ YER ALIŞLARI, TSK NIN İHTİYACI OLAN HER TÜRLÜ SİLAH VE TEÇHİZATIN YERLİ OLARAK ÜRETİLMESİ, İMAR ve İHYA HAREKETLERİNDEKİ DÜNYAYA ÖRNEK ESERLER ORTAYA ÇIKARTILMASI. MİLYONLARCA SAVAŞ MAĞDURU İRAKLI, SURİYELİ, AFGANİSTANLI vatandaşın YURDUMUZDAKİ BARINDIRILMASI, YEME, İÇME VE HER TÜRLÜ İHTİYAÇLARININ T.C. TARAFINDAN KARŞILANMASI, Gerçeği dir.

Bütün bu olanları, hesaba almayan MANKUR ve RANTİYECİ bir gurubun. Ülkeyi geçmişteki KAOS lara sokma özlemleri, BASIN, YAYIN ve PARALER DEVLET faaliyetleri, örtülü PKK ya verdikleri destek ile görülürken. CHP ve MHP nin, istikrarlı hükümet kurma girişimlerindeki HANDİKAPLARI. Hepsinin 14 yıllık seçimler tablosunda AKP ve KARŞITLARI olarak yer aldıkları gerçeğidir.

Yaratanımız Yüce ALLAH’ü TEALA KUTSAL KİTABI KUR’AN-I KERİM’İN ;
NİSA SURESİ 144 AYETİNDE :

“EY İMAN EDENLER, MÜMİNLERİ BIRAKIP’DA KÂFİRLERİ DOSTLAR EDİNMEYİN.(BAŞLARINIZI GEÇİRMEYİN) AZABINIZI GEREKTİREN AÇIK BİR HÜCCET ALLAH’A VERMEK İSTERMİSİNİZ.”

Bu günkü SINAV ve YOL AYIRIMI burada ortaya çıkıyor. Ya HAK olan yola gireceksiniz, Ya da BATIL olanlarla birlikte BATACAKSINIZ…
Samsun Dengegazetesi@hotmail.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder