9 Şubat 2013 Cumartesi

YAHUDİ VAHŞETİ -1-


Dursen Özalemdar


YAHUDİ VAHŞETİ -1-
OKUYUN ve SİZ KARAR VERİN


İnsanlık tarihi,  Yahudi milletinin ihanetleri ile doludur. Yahudilerin Haham başısı, Thedor Herzt “Silah gücü ile işgal edebildiğimiz yerleri silahla, diğer yerleri de EKONOMİK şekilde İŞGAL edeceğiz” sözü Yahudilerin anayasası olmuştur.

Yahudi’nin işgali hedefleri içinde olan, Güneydoğu Anadolu üzerinde oynanan oyunların, PKK hareketlerinin arka planındaki YAHUDİNİN var olduğu bilinen bir gerçektir. İkinci plandaki uygulamanın ülkemizde tam tamına uygulandığı, yani EKONOMİK İŞGALİN boyutları evlerimize kadar giren, İsrail kökenli şirketlerin ürünleri ile görülürken, bunlara duyarsız olan insanımızın Dini ve Milli inanç noktasındaki  “TEVEKELLİĞİ” olarak görülmektedir.

Bunlara rağmen, Yahudi’ nin TALMUT adı verilen TAHRİF EDİLMİŞ şu anda piyasamızda var olan “Kitab-ı Mukaddes”adı ile dağıtılan TEVRAT kitap’ında;
“Siz Rabbin oğullarısınız, çünkü sen Allah’ın Rabbe mukaddes bir kavmisin ve Rab üzerinde olan, bütün kavimlerden üstün olarak kendine ha bir kavim olmak üzere, seni seçti” Tevrat Tesniye 14/2)

“Bak İsrail, bu gün milletler üzerine kökünden sökmek için ve yıkmak için, helak etmek için seni koydum. (Tevrat Yeremya 1/10)

“Sen benim topuzumsun ve cenk silahımsın ve seninle milletleri kiracağım ve seninle ülkeleri helak edeceğim”(Tevrat Yeremya 51/19-20)
“Et yiyin ve kan için, Yigitlerin etini yiyeceksiniz ve dünya beylerinin kanını içeceksiniz, şarhoş oluncaya kadar KAN İÇECEKSİNİZ.” (Tevrat Hezekiel 30/18-20)

“Onları kasaplık koyun gibi ayır ve öldürme günü için hazırla.”(Tevrat- Yeremya 12/3)

“Burnunu ve kulaklarını kesip düşürecek ve senden arta kalan kılıçla düşecek.” (Hezekel 23/25)

“Vurun, gözünüz esirgemesin ve acımayın, İhtiyarı, genci ve ere varmamış kızı ve çocukları helak için vurun.”(Tevrat Lezekiel 9/5-6)

“ve Allah, Rabbin sana teslim edeceği bütün kavimleri bitireceksin, gözün onlara acımıyacak.”(Tevrat Tesniye 7/16)

“Hepsini Rab onunla vuracak, ayakları üzerinde dururken –ETLERİ ERİYECEK ve GÖLERİ ÇUKURLARI İÇİNDE ERİYECEK ve AGIZLARINDA DİLLERİ ERİYECEK.”(Tevrat Zekerya 14/12)

“Elin bütün düşmanlarını bulacaktır. Senin gazap zamanında onları yanan fırın gibi edeceksin.Rab hiddetinden onlara yutacak ve ateş onları yiyip bitirecektir.”(Tevrat-Mezmurlar 21/9)

Bunlar gibi bir köşe yazısına sığmayacak birçok sapıklığı ayet diye, kitaplarına yazan Yahudi’ler İNSANLIK DÜŞMANI olarak tarih boyu yaşamışlar, bu sapıklıkları yüzünden de, yurt edinemiyen,  SÜRGÜNLERE maruz kalmışlardır.   Dünkü ve bugünkü İsrail’in bölgedeki katliamlarına bakıldığında, Sapık inanışlarının uygulanması açıkca görülmektedir. Filistinli çocukları öldüren bombaları dini ayinle kutsayarak atan kafa yapısının, YARGILANMASI lazımdır. . .




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder